EL PARAÍSO EXISTE…

BOSQUE FELINO – LOS GUARDIANES DEL SER

Kattenadvies iVZW werkt al jaren aan de opbouw van een Spaans paradijs voor katten. Maar nu denken we het gevonden te hebben. De contacten zijn nog pril en we geloven er al in. Binnenkort meer.

Laatste nieuws uit Spanje (08/07/21)

Aitana

Hola Amig@s del Bosque…yo soy Aitana y aunque soy sordita, vivo muy feliz en este lugar tan especial para los felinos. He estado muy malita porque me detectaron un linfoma entre los ojitos, pero me están llevando a una clínica de oncología en Calpe donde están tratándome con quimioterapia para poder salvarme, y tengo suerte 🙏🙏 Estoy mejorando mucho, pero los costes de todos esos tratamientos son muy altos y somos muchos en el Bosque que tienen gastos veterinarios…quién me puede ayudar para poder seguir con el tratamiento que necesito por favor?? 🙏🙏🙏💖🐱 Me están curando en la clínica la Merced.

Hello Friends of the Forest, my name is Aitana and although I’m deaf, I’m very happy to live in this special place for cats. Lately I have been very unwell because they detected a lymphoma between my eyes, fortunately I was taken to a special oncology clinic in Calpe where I’m being treated with chemotherapy to save me and I’ve been very lucky. I am recovering well, but the treatment was very expensive and a lot of my friends in the Bosque have high veterinary bills… can anyone help me so I can please continue my treatment at Clinica La Merced?
🙏🙏🙏🐱💖

Dag vrienden van de Bosque, ik heet Aitana en ondanks mijn doofheid ben ik heel gelukkig hier in deze speciale plek voor katten. De laatste tijd voel ik me niet zo goed, want er is een lymfoom vastgesteld tussen mijn oogjes. Gelukkig kon ik terecht bij een speciale oncologie kliniek in Calpe, waar ik behandeld wordt met chemotherapie om mijn leven te redden en heb ik veel geluk gehad. Ik herstel voorlopig goed, maar de behandeling was duur en veel van mijn vrienden in de Bosque hebben nog hoge rekeningen bij de dierenarts… kunnen jullie helpen zodat ik mijn behandeling bij Clinica La Merced kan verderzetten?
🙏🙏🐱💖

Heeft u ook vertrouwen in ons nieuw initiatief en wilt u mee steunen? Wel dat kan voor een “zeer klein bedrag”. Voor amper 1 euro per maand helpt u ons mee bouwen aan de toekomst voor oudere katten (onder de zon).

Meer nog, we hopen u in de toekomst uit te nodigen aan de Costa Blanca voor een schitterend bezoek aan hun verblijf aldaar. Momenteel zijn er al 75 katten aanwezig en we willen dat uitbreiden met uw steun.
Vertrouwt u ons en dit nieuwe initiatief ? Schenk ons dan snel die euro per maand en help mee aan een betere wereld voor oudere katten die anders de dood zouden vinden in Spanje. Uw hulp is hun leven sparen.

 

Klik hier en volg de procedure van Teaming, dank u. – Als u ons voortaan één euro per maand wil doneren kan dat hier – BEDANKT , Raf (Founder Kattenadvies iVZW)

OPGELET IS ENKEL IN DE ENGELSE TAAL (Frans kan ook helaas geen Nederlandse versie beschikbaar)

Laat een reactie achter

nl_NLNederlands