Let us be happy

Besluiten wetenschappers zaak LEE

9 reacties op “Besluiten wetenschappers zaak LEE”

  1. Johan Vanduffel

    Het is te hopen dat de rechter de enige en juiste beslissing neemt en Lee laat leven.en dat het eens duidelijk word dat het FAVV niet meer de buitensporige heksenjacht op een onschuldig en kerngezond leven mag verderzetten.dit gaat alleen over zoals hieboven vermeld om hun machtsmisbruik en gezichtsverlies van deze maffiabende die beter eens echte dierensmokkelaars zou aanpakken.laat in dit land eens rechtvaardigheid de bovenhand halen.Belgie komt al genoeg in negatief daglicht met heel veel dingen.de rechter heeft nu de kans om te laten zien hoe het wel moet

  2. yvette van rijsseghem

    het is zo juist wat hier geschreven wordt ! hopelijk leest de bevoegde rechter dit ook en kan hij in eer en geweten Lee vrijspreken ! gewoon bij zijn baasje laten , geen bijkomende stress voor het diertje in een labo ! gewoon THUIS !!!

  3. Lee moet gewoon thuis bij zijn baasje kunnen blijven en een mooi leven tegemoet gaan ! kunnen stoeien en al ! favv mag eens gaan stoppen ! Selena heeft alleen het beste voor met dat diertje !!!!! Lee is niet ziek !

Laat een reactie achter

nl_NLNederlands