Lidgelden

Beste leden,

Wanneer uw lidgeld komt te vervallen, u bent dan 1 jaar lid, zijn we vrij flexibel in de toegang tot deze afdeling op onze site (ze is enkel toegankelijk voor onze leden).

Mogen wij u echter vriendelijk verzoeken zelf na te kijken wanneer u een jaar lid bent en uw lidmaatschap te vernieuwen. Let op dit is geen verplichting maar zonder jou kunnen we geen diensten meer verlenen, geen zwerfkatten projecten meer ondersteunen, geen kopjes of verdienstelijke mensen meer financieel verder helpen, geen sociale projecten aan gezinnen die het minder breed hebben en ook een kat voor hun kindjes willen en zo veel meer , het kan alleen met uw jaarlijkse bijdrage van 60 euro, waarvoor onze dank.

Na enkele maanden zullen wij bij niet betaling, u als geen lid meer beschouwen en de toegang hier ontzeggen, met dank voor uw begrip!

mvg,

Het KATTENADVIES iVZW team

Laat een reactie achter

nl_NLNederlands